top of page
  • תמונת הסופר/תEREZ ROZEN

אתגר הנרולי

עודכן: 20 בספט׳

אחד האתגרים שלי כרוקח בשמים הוא העבודה עם הנרולי Neroli.

לכאורה מדובר בעוד ריח שמופק מפרחי עץ הדר, מרענן ופרחוני, אבל בתוך הקטגוריה הזאת, הנרולי בולט בשונות שלו. הארומה שלו מורכבת. לא חדה וברורה כמו של הלימון או האשכולית. הנוכחות שלו גם מאוד דומיננטית. הנרולי לעולם לא יהיה מרכיב נוסף ברקע. הוא תמיד שחקן קדמי, שמושך את תשומת הלב אליו.

יש לו מרירות מעודנת, חמקמקה. לא כמו זו של הברגמוט.

גם אם שמים מעט נרולי, הנוכחות שלו בבושם מורגשת היטב. הופכת אותו למיוחד ומתוחכם.

לכן כשאני מוסיף נרולי לבושם, אני דרוך, חד, כדי להשתמש בו בתשומת לב וברגישות.



107 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

הלואיזה שאני משתמש בה ברקיחות שלי מגיעה מאזור צפון אפריקה - מרוקו ותוניס. בפירמידת הבשמים היא תו עליון, וזה אומר שהיא מפציעה ראשונה אבל תמיד תהיה בין הראשונים להתנדף ולברוח. הלואיזה מזכירה לי שצריך לד

הילנג ילנג פרח עם ריח עשיר, דומיננטי, קצת מוגזם. לא תמיד פשוט להכיל את כל הכריזמה שלו. מעצם היותו ריח שממוקם כתו אמצעי, מדובר בלב הבושם. לכן חשוב לדייק את השימוש בו. אני אישית לא ממקם אותו כסוליסט, אל

שעות הבוקר המוקדמות בעמק הוורדים בבולגריה, הן חוויה עוצמתית. העמק הוא כר נרחב של שיחי ורדים עוצרי נשימה ביופיין, וריחן בשעות המוקדמות של הבוקר בעונת הפריחה בשיאו. מגדלים ורדים בכל מיני מקומות בעולם, ל

bottom of page