לרקוח בושם זה קצת כמו לבשל. מערבבים חומרי גלם איכותיים, מתבלים בכל מיני תבלינים ומהשילוב שלהם נוצר משהו חדש, בשאיפה טעים, או במקרה הזה מריח ממש טוב.
לשמן שמופק מעץ הרוזווד ארומה שהיא גם עצית, גם פרחונית ויש בה מתקתקות מעודנת.
אני אף פעם לא מתחיל רקיחה של בושם עם תמצית רוזווד, אבל כשמגיע שלב הגימור, ואני מרגיש שחתיכה מהפאזל חסרה, הרוזווד יכול לעשות את העבודה.
למה? כי הארומה של הרוזווד יודעת להשתלב, להתאים את עצמה לכיוון הכללי של הבושם ולתת לכיוון הזה ערך מוסף.
למשל, אם מוסיפים אותו לתמציות פרחוניות, התכונה הפרחונית שלו מתבלטת.
אם מוסיפים אותו לתמצית עצית, התכונות העציות שלו מתבלטות.
וכשזה מגיע למפגש עם אמבר, כל הצד החם והמתקתק של הרוזווד יוצא לאור.
הרוזווד לא מכתיב את הסיפור, אבל תמיד מוסיף לו רובד מעניין ומעשיר אותו.
Comments